Filtrirajte po objektu

 

Filtrirajte po mesecu

20 % popusta ob nakupu sezonske vstopnice

V kopališču Pristan smo pričeli z novo kopalno sezono, zato smo za vas, naše zveste obiskovalce pripravili ugodno ponudbo za nakup sezonskih vstopnic za bazen ali savno. Do 30. 9. 2018, je mogoče kupiti sezonske vstopnice z 20 % popusta na enkratno plačilo. Športni objekti Maribor

OBVESTILO

 

Spoštovani!

 

Čas dopustov se izteka, s poletjem pa se na Kopališču Mariborskega otoka poslavlja tudi kopalna sezona. Svoja vrata, tako kot vsak začetek jeseni, odpira kopališče Pristan. Veselimo se ponovnega snidenja z Vami in Vas pričakujemo v naši sredini.

 

V ta namen smo za Vas pripravili skupek informacij, za katere menimo, da Vas kot našega rednega obiskovalca še posebej zanimajo.

 

Kopališče Pristan bomo odprli v ponedeljek, dne 10. 9. 2018, ob 6. uri, in tako pričeli novo kopalno sezono, ki bo trajala do dne 21. 6. 2019. Sezona savne se bo pričela v torek 18. 9. 2018 in bo trajala do nedelje 9. 6. 2019.

 

Pripravili smo ugodno ponudbo:

 

Ø sezonska karta za bazen - 250,00 €,

Ø sezonska karta za bazen, prenosljiva - 375,00 €,

Ø sezonska karta za savno - 550,00 €,

Ø sezonska karta za savno, prenosljiva – 800,00 €,

Ø sezonska karta za savno, 4 vstopi na teden – 390,00 €,

Ø sezonska karta za savno, 4 vstopi na teden, prenosljiva – 650,00 €,

Ø sezonska karta za savno, 2 vstopa na teden – 250,00 €,

Ø sezonska karta za savno, 2 vstopa na teden, prenosljiva – 375,00 €,

Ø sezonska karta za savno, 1 vstop na teden, neprenosljiva – 180,00 €.

 

Sezonske vstopnice za bazen in savno, bo mogoče kupiti po znižani ceni, z 20 % gotovinskim popustom od 10. 9. 2018 do 30. 9. 2018.

 

Cena za enkratni vstop za bazen velja za termin 90 minut.

Cena za enkratni vstop v savno velja za termin 5 ur.

Prekoračitev termina za bazen ali za savno se dodatno zaračuna v višini 2 €,00 € na uro.

 

Obveščamo Vas, da v kopališču Pristan poteka prenova srednjega bazena, sanitarij in garderob, zato bo do zaključka del spremenjen režim dostopa do bazenov.

 

Plavati je možno v progah namenjenih za rekreacijo (po urniku). Z nakupom sezonske karte ali posamične vstopnice nimate svoje proge, ampak velja pravilo KROŽNEGA PLAVANJA!

 

V primeru večjih tekmovanj obstaja možnost, da bo olimpijski bazen zaprt za rekreacijo. Ampak o tem boste pravočasno obveščeni oz. bo obvestilo izobešeno na oglasni deski pri glavnem vhodu.

 

Za vse, ki se k nam pripeljete z avtomobilom, imate možnost parkiranja v garažni hiši Univerze v Mariboru - žeton 1 € za čas 2 uri, ki ga lahko kupite na blagajni kopališča.

 

Vsi, ki ste imeli sezonske vstopnice, vas prosimo, da kartice prinesete s seboj, saj je prva izdaja kartice brezplačna, vsaka nadaljnja izdaja kartice se obravnava kot izguba kartice in se obračuna v višini 10€. 

 

Vse dodatne informacije lahko dobite na naši spletni strani www.sportni-objekti-maribor.si., kjer imamo objavljene vse pomembne informacije in kopališki red. 

 

Športni pozdrav!

 

                                                                                                      Anton KNEZ, l.r.

                                                                                                          Direktor