Filtrirajte po objektu

 

Filtrirajte po mesecu

Ponudba za organizacijo športnih dni na Športnih objektih Maribor

Javni zavod športni objekti Maribor je upravljavec skoraj vseh športnih objektov v Mariboru in želi s številnimi akcijami in pobudami vsem mariborskim osnovnim in srednjim šolam ter njihovim učencem in dijakom ponuditi možnost organiziranega koriščenja objektov in naprav v obliki športnih dni in koriščenja rednih ur športne vzgoje. Za športne panoge, kot so atletika, nogomet, odbojka, košarka, badminton, kegljanje, plavanje, namizni tenis in borilni športi, so na naših objektih ob predhodnem dogovoru na voljo vsem potencialnim uporabnikom.

 

 

 

 

 

Ponudba za organizacijo športnih dni na Športnih objektih Maribor

 

Javni zavod športni objekti Maribor je upravljavec skoraj vseh športnih objektov v Mariboru in želi s številnimi akcijami in pobudami vsem mariborskim osnovnim in srednjim šolam ter  njihovim učencem in dijakom ponuditi možnost organiziranega koriščenja objektov in naprav v obliki  športnih dni in koriščenja rednih ur športne vzgoje. Za športne panoge, kot so atletika, nogomet, odbojka, košarka, badminton, kegljanje, plavanje, namizni tenis in borilni športi, so na naših objektih ob predhodnem dogovoru na voljo vsem potencialnim uporabnikom.

 

Na telefonskih številkah, ki Vam jih v nadaljevanju posredujemo, si lahko z rezervacijo zagotovite športni dan ali dan dejavnosti, ki se lahko izkoristi za medpredmetne povezave učnega programa.

 

Na osnovi potreb, ki jih boste izrazili, se boste z odgovornimi sodelavci dogovorili o ceni uporabe objektov za izvedbo športnega dne. Prav zaradi velikosti in naše raznovrstne ponudbe je možnost organizacije zanimivega, pestrega in otroku, mladostniku ter odrasli osebi prilagojenega športnega dne. Športni dnevi se lahko ob predhodnem dogovoru izvajajo skozi vso leto.

 

Kontaktne osebe programskih vodij, s katerimi se lahko dogovarjate za različne oblike športnih dni so:

 

-       Gregor Miličevič (dvorana Tabor): 041 605 083,

-       Robert Herga (Športni park Tabor in atletski stadion Poljane): 041 262 300,

-       Bojan Hernah (kopališče Pristan): 051 310 602,

-       Gordan Prelič (Ledna dvorana): 041 685 583.

 

 

Se vidimo na Športnih objektih v Mariboru!

 

 

Ponudbo pripravil: Robert Herga

 

 Ponudba športnih dni v ŠOM 2018/19

 

                                                                         Športni objekti Maribor

                                               

                                                                          Anton KNEZ,

                                                                          Direktor