O teniškem parku Ljudski vrt

V zadnjih dveh letih je bilo v našem teniškem parku Ljudskega vrta opravljeno veliko infrastrukturnih posegov od ureditve dotrajanih ženskih in moških garderob, sanitarij, gostinskega lokala, ureditev okolja in izgradnja hard court igrišča z dodatnimi otroškimi igrišči, da omenimo samo najpomembnejše.

 

Nadaljnji cilji in prizadevanja so smeli, od urejenih igrišč in klubskih prostorov do uresničitve dolgoletnih želja, to je izgradnja nove teniške dvorane. Teniškemu klubu Branik želimo z aktivnim delom vrniti nekdanji velik ugled tako na športnem kot organizacijskem področju.

 

Ob urejeni in sodobni infrastrukturi, uspešni teniški šoli in tekmovalnem tenisu, pa potrebuje TK Branik tudi kot radi rečemo, vsebino, dušo kluba. To pa smo mi, člani kluba. Rekreativci in teniški veterani lahko k temu veliko pripomoremo, saj pravi pripadnik kluba ne le zahteva in pričakuje, ampak tudi vzajemno sodeluje. TK Branik naj ne bo zgolj objekt za uro teniške igre, članstvo pomeni tudi druženje, spremljanje klubskih dogajanj in prisotnost na organiziranih dogodkih.