Novice

Novice 

Spoštovani uporabniki naših objektov,

obveščamo vas, da v skladu z navodili NIJZ in ukrepov Vlade RS preprečevanja širitve virusa Covid-19 (koronavirusa), od ponedeljka, 19. 10. 2020, do preklica zapiramo vrata kopališča Pristan za rekreacijo, savna pa bo zaprta že od sobote 17. 10. 2020.

Hvala za razumevanje,

Kopališče Pristan

Spoštovani uporabniki naših objektov,

obveščamo vas, da v skladu z navodili NIJZ in ukrepov Vlade RS preprečevanja širitve virusa Covid-19 (koronavirusa), od ponedeljka, 19. 10. 2020, do preklica zapiramo vrata vseh naših objektov za rekreacijo.

Hvala za razumevanje,

Športni objekti Maribor

Spoštovani obiskovalci, obveščamo vas, da bodo bazeni, za rekreativno plavanje odprti od ponedeljka do petka od 6. – 14. ure in od 17. – 21. ure, v soboto od 8.- 21. , in v nedeljo od 8. – 20. ure. Vabljeni!

Na Dan slovenskega športa, je na Mariborskem otoku potekal prvi turnir “Mini golf z znanimi Mariborčani”, ki smo ga organizirali skupaj z EPEKA in je imel dobrodelno noto …

Športni objekti Maribor, Koresova ulica 7, 2000 Maribor, na podlagi Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti – ZSPDSLS-1 (Uradni list RS 11/2018 s posodobitvami), in Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 31/18), objavlja:

JAVNO ZBIRANJE PONUDB (JZP) za oddajo poslovnega prostora v najem

Razpis v celoti je objavljen pod rubriko: “O zavodu → Razpisi”

Združenje Epeka v sodelovanju s Športnimi objekti Maribor vas vabi na otvoritev montažnega mini golfa na kopališču Mariborski otok, v petek 11. septembra ob 10. uri. Vabljeni.

Prijava na E-obvestila

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.