Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora v najem – All stars bar

Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora v najem – All stars bar 

Športni objekti Maribor, Koresova ulica 7, 2000 Maribor, na podlagi Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti – ZSPDSLS-1 (Uradni list RS 11/2018 s posodobitvami), in Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 31/18), objavlja:

JAVNO ZBIRANJE PONUDB (JZP) za oddajo poslovnega prostora v najem

Razpis je v celoti objavljen pod rubriko: "O zavodu → Razpisi"

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Morda vas zanima tudi... 

Spoštovani uporabniki naših objektov,

obveščamo vas, da v skladu z navodili NIJZ in ukrepov Vlade RS preprečevanja širitve virusa Covid-19 (koronavirusa), od ponedeljka, 19. 10. 2020, do preklica zapiramo vrata kopališča Pristan za rekreacijo, savna pa bo zaprta že od sobote 17. 10. 2020.

Hvala za razumevanje,

Kopališče Pristan

Spoštovani uporabniki naših objektov,

obveščamo vas, da v skladu z navodili NIJZ in ukrepov Vlade RS preprečevanja širitve virusa Covid-19 (koronavirusa), od ponedeljka, 19. 10. 2020, do preklica zapiramo vrata vseh naših objektov za rekreacijo.

Hvala za razumevanje,

Športni objekti Maribor

Spoštovani obiskovalci, obveščamo vas, da bodo bazeni, za rekreativno plavanje odprti od ponedeljka do petka od 6. – 14. ure in od 17. – 21. ure, v soboto od 8.- 21. , in v nedeljo od 8. – 20. ure. Vabljeni!

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.