Obvestilo o izbiri najugodnejšega ponudnika – razpis št. 34/2020

Obvestilo o izbiri najugodnejšega ponudnika – razpis št. 34/2020 

V skladu z 51. členom Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti – ZSPDSLS-1 (Uradni list RS, št. 11/2018, z vsemi kasnejšimi spremembami in dopolnitvami), in 16. členom Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 31/2018), na podlagi izvedenega postopka oddaje javnega naročila za oddajo nepremičnine v najem, št. JP 34/2020 z dne 13.11.2020, izdaja direktor Športnih objektov Maribor, Tadej Mežnar, kot naročnik v postopku, naslednjo:

 OBVESTILO O IZBIRI NAJUGODNEJŠEGA PONUDNIKA

OBVESTILO O IZBIRI NAJUGODNEJŠEGA PONUDBNIKA 34 20

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Morda vas zanima tudi... 

Obveščamo vas, da vrata Kopališča Pristan in Ledne dvorane zaenkrat ostajajo zaprta, zaradi pogoje za obratovanje/izvajanje dejavnosti …

To je lepa novica.

Prenovili smo košarkarsko igrišče Športnega parka Tabor (ob Železničarju). Zdaj čakamo še samo sonce …

Spoštovani uporabniki naših objektov,

obveščamo vas, da v skladu z navodili NIJZ in ukrepov Vlade RS preprečevanja širitve virusa Covid-19 (koronavirusa), od ponedeljka, 19. 10. 2020, do preklica zapiramo vrata kopališča Pristan za rekreacijo, savna pa bo zaprta že od sobote 17. 10. 2020.

Hvala za razumevanje,

Kopališče Pristan

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.