Otvoritev Pristana

Otvoritev Pristana 

Na vašo in našo željo odpiramo vrata Pristana za vse rekreativce, a zaradi okoliščin žal v nekoliko okrnjeni obliki. Vljudno prosimo za razumevanje.
 
  • Plavanje bo možno le v olimpijskem bazenu, saj je zgornja polovica Pristana zaradi obnovitvenih del do nadaljnjega zaprta za obiskovalce;
  • posledično bodo na voljo improvizirane garderobe, stvari se lahko odložijo na tribuni;
  • vhod bo medtem časom s spodnje/južne/dravske strani (po stopnicah do vrha/tribune, tam bo stacionirana recepcija).
 
Zavedamo se, da razmere niso najboljše, a smo se potrdili, da so najboljše v dani situaciji.
Zato še enkrat PROSIMO za razumevanje. 
 
Prav tako smo znižali cene vstopnic, in sicer za 20 %.
Vsem, ki ste lansko leto kupili sezonske karte in jih zaradi korona okoliščin niste mogli koristiti, le-te podaljšujemo za 7 mesecev (do konca marca 2021). 
Savne žal ostajajo zaprte, saj so locirane v starem delu Pristana, ki pa bo, vsaj kar se pogodbenih rokov tiče, v fazi gradbišča vsaj do 31.10.2021. Na nastalo situacijo res nimamo vpliva. Hvala za razumevanje.
Vsi, ki ste kupili kombinirane vstopnice (sauna + plavanje), vam le-te prav tako veljajo podaljšan čas, a le za plavanje.
 
Veselimo se vašega obiska in vam želimo veliko preplavanih dolžin!

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kopališče Pristan je pravo mesto za vse ljubitelje plavanja in vodnih športov. Na 1,875 m2 kopalne površine so v kopališču na voljo 3 bazeni in čofotalnik za najmlajše, pa tudi vsa potrebna plavalna oprema. Kopališče Pristan je dom številnim športnim klubom, v njem pa ne manjka niti sejna soba.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

Tako kot vsako leto bodo tudi letos bazeni na Mariborskem otoku polni od 25. junija naprej.

Mestna občina Maribor je danes pridobila uporabno dovoljenje za rekonstruirano Staro tribuno na stadionu Ljudski vrt! V Ljudskem vrtu je zdaj skupno 11.671 sedišč, ki so bila danes tudi prvič v celoti v uporabi, in sicer na prvi tekmi četrtfinala Uefa EP do 21 let.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.