Prvi turnir “Mini golf z znanimi Mariborčani”

Prvi turnir “Mini golf z znanimi Mariborčani” 

Na Dan slovenskega športa, je na Mariborskem otoku potekal prvi turnir "Mini golf z znanimi Mariborčani", ki smo ga organizirali skupaj z EPEKA.

Dogodek je povezoval in s humorjem začinil Bor Greiner z Radia City, ki je hkrati bil tudi eden izmed tekmovalcev.

Poleg njega so se za stopničke potegovali:

Damir Battisti iz Adecca, Iztok Puhek iz Automatic servis, mestna svetnica Katarina Mejal, mestni svetnik Stojan Auer, mestni svetnik Vlado Šega, mestni svetnik Igor Jurišič, mestna svetnica Tatjana Frangež, mestni svetnik Andrej Špenga, direktor Doma pod Gorco Gregor Žigon, štajerski slavček Damjan Murko, Marko Geršak iz BODIFIT, Klemen Tasič iz Zdrave Zabave, Špela Štamol iz revije Grazia Slovenia, Mateja Planjšek Kristanič iz Agencije VIBE, Bojana Kovačič iz E2RD, Alenka Zupan iz sveta mode, Vida Tement iz Poštna štiri-LeVino, Matjaž Štandeker ter seveda ekipa Epeke in direktor ŠOMB, Tadej Mežnar.

A le trije so stopničke tudi osvojili:

🥉Tretje uvrščena je bila Katja Janko Puh iz s.Oliver, 🥈 drugo uvrščena je bila Neja Križanec, finalistka za Miss Slovenije 2020, 🥇 zmagovalec pa je bil Nejin spremljevalec, Tilen Kmetec, ki je imel to čast, da je izbral prejemnika donacije v vrednosti 300 EUR, saj je dogodek imel tudi dobrodelno noto. Z veseljem sporočamo, da je Tilen izbral Upornika. ❤️

Celotno galerijo fotografij z dogodka si lahko ogledate na naši Facebook strani v albumu Mini golf z znanimi Mariborčani.

FOTO CREDIT: Marko Pigac, MP Produkcija

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mariborski otok je edinstveno slovensko kopališče, ki je hkrati tudi naravna znamenitost in naravni spomenik zaradi svoje edinstvene flore in favne. Poleti je kopališče Mariborski otok center vodnih radosti, na katerem je poskrbljeno tudi za odbojko in nogomet na mivki, košarko, badminton, namizni tenis, trampoline… Jesen in pozimi pa je priljubljeno sprehajališče.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

Spoštovani uporabniki naših objektov,

obveščamo vas, da v skladu z navodili NIJZ in ukrepov Vlade RS preprečevanja širitve virusa Covid-19 (koronavirusa), od ponedeljka, 19. 10. 2020, do preklica zapiramo vrata kopališča Pristan za rekreacijo, savna pa bo zaprta že od sobote 17. 10. 2020.

Hvala za razumevanje,

Kopališče Pristan

Spoštovani uporabniki naših objektov,

obveščamo vas, da v skladu z navodili NIJZ in ukrepov Vlade RS preprečevanja širitve virusa Covid-19 (koronavirusa), od ponedeljka, 19. 10. 2020, do preklica zapiramo vrata vseh naših objektov za rekreacijo.

Hvala za razumevanje,

Športni objekti Maribor

Spoštovani obiskovalci, obveščamo vas, da bodo bazeni, za rekreativno plavanje odprti od ponedeljka do petka od 6. – 14. ure in od 17. – 21. ure, v soboto od 8.- 21. , in v nedeljo od 8. – 20. ure. Vabljeni!

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.