V Ljudskem vrtu bo potekalo Evropsko prvenstvo do 21 let

V Ljudskem vrtu bo potekalo Evropsko prvenstvo do 21 let 

Maribor in Slovenija odštevata dneve do evropskega prvenstva UEFA do 21 let, ko se bo 24. marca slovenska nogometna reprezentanca v Ljudskem vrtu pomerila s Španijo.

V pričakovanju velikega športnega dogodka v našem mestu te 21. marca ob 20. uri vabimo k ogledu nogometne oddaje U21VERTURA na BK TV, s številnimi znanimi nogometnimi obrazi in navdušenci.

Tako boš dobro obveščen/a in poln/a nogometnega navdiha pripravljen/a na otvoritveno tekmo. Ne zamudi!

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Stadion Ljudski vrt je najpomembnejši štajerski stadion, v katerem se letno prirejajo največja športna tekmovanja, predvsem nogometna. Športni objekt sestavljajo igrišče, tribune in spremljajoči objekti s telovadnicami za borilne športe, košarko, odbojko, badminton, sabljanje in vadbo nogometne šole.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

Od petka, 23. 4. 2021, bo Mariborski otok na voljo sprehajalcem med 7. in 19. uro, saj pričenjamo z novo sezono EPEKA Mini Golf in drugimi športnimi aktivnostmi.

Pred nami je še zadnja, a odločilna tekma v okviru evropskega prvenstva UEFA do 21 let. Slovenija se bo na zadnji tekmi v Ljudskem vrtu pomerila z reprezentanco Italije. Jim bo uspelo?

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.