Teniški park Ljudski vrt

Teniški park Ljudski vrt 

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Navdušenci nad tenisom, vabljeni v teniški park Ljudski vrt, center teniškega kluba Branik, kateri organizira in vodi šolo tenisa ter teniška tekmovanja, hkrati pa ponuja dovolj priložnosti tudi za rekreativni tenis.  Teniški park je tako pravi kraj tako za prve teniške korake kot tudi tekmovalni tenis ali rekreacijo.

Skozi celo leto je teniški park Ljudski vrt priljubljeno stičišče rekreativcev, teniških veteranov in profesionalcev, ki jih združuje TK Branik, veselje do igranja tenisa, druženje ter ljubezen do tenisa. TK Branik tako ni zgolj objekt za uro teniške igre, članstvo v klubu pomeni tudi druženje, spremljanje klubskih dogajanj in prisotnost na organiziranih dogodkih.

V zadnjih dveh letih je bilo v teniškem parku opravljeno veliko infrastrukturnih posegov – ureditev dotrajanih garderob, sanitarij, gostinskega lokala, okolja, izgradnja hard court igrišča z dodatnimi otroškimi igrišči, … In v tej smeri si prizadeva teniški park tudi nadaljevati s smelimi načrti, do urejenih igrišč in klubskih prostorov do uresničitve dolgoletnih želja, to je izgradnja nove teniške dvorane.

Želite igrati tenis? Kliknite tukaj in si REZERVIRAJTE termin!

 Vabljeni v svet tenisa!

Več
E-pošta:
Telefonska številka:
Lokacija:
  • Kajuhova ul. 6a, 2000 Maribor

Za dobro počutje in zdravje je pomembna rekreacija. Da vam pa v teh hladnejših mesecih nizke temperature ne bodo izgovor, smo vam na Športnih objektih pripravili, pester izbor športnih panog in možnosti za rekreacijo. Vabljeni.

Trenutno ni nobenih prireditev.